Spring til indhold

Dansk Erhverv Gastronetværk 

Dansk Erhverv Gastronetværk er et nyt branchespecifikt forum for restauranter, restaurantkæder, kantiner, fastfood, cateringvirksomheder og venues med F&B-aktiviteter.

Kontakt

DANSK ERHVERV GASTRONETVÆRK

Netværket skaber en ramme, hvor du kan møde fagfæller, udveksle erfaringer og drøfte centrale udfordringer og muligheder for gastronomi- og restaurationsbranchen. 

Formål og fokus 

  • Vidensdeling, læring og inspiration 
  • Styrkede relationer og netværk på tværs af branchen 
  • Konkrete input til Dansk Erhvervs politiske arbejde

Format og indhold 
Der afholdes fire fysiske møder årligt. Netværket drives af Dansk Erhverv, og format og indhold udvikles i tæt samarbejde med deltagerne.  

Møderne vil byde på oplæg fra deltagerne selv, fagmedarbejdere fra Dansk Erhverv, eksterne eksperter samt relevante beslutningstagere og politikere. 

Formatet for møderne er en kombination af faglige oplæg fra eksterne oplægsholdere, fagmedarbejdere fra Dansk Erhverv, beslutningstagere og politikere samt erfaringsudveksling mellem deltagerne. 

Eksempler på temaer, der tages op i netværket: 

  • Trends og tendenser i branchen 
  • ESG, madspild og emballage  
  • Compliance, kontrol og fødevarer 
  • Arbejdskraft og uddannelse 
  • Økonomi og nøgletal 
  • Digitalisering og AI 
  • Gastroturisme og brand 
  • Innovation og råvarer 

Hvem kan deltage? 
Netværket er åbent for relevante medlemmer af Dansk Erhverv Turisme, Kultur & Oplevelse. 

Kontakt 
Har du spørgsmål til netværket eller ønsker du at høre mere om deltagelse, er du velkommen til at kontakte Lasse Fridberg Bilstrup, chefkonsulent, Dansk Erhverv.